ДГ №15 "Райна Княгиня"
Детска градина в град Перник

Електронни варианти за обучение

Свободен достъп до електронните ресурси

на издателство "КЛЕТ България"

 

Скъпи родители,

В продължение на инициативата си за Свободен достъп до електронните ресурси, издателство "КЛЕТ България" предоставя възможност за работа в домашни условия на всички деца и родители.

Забавлявайте се, творете, учете, рисувайте, смятайте, конструирайте, играйте и ни изпращайте Вашите снимки, ние ще ги качим на сайта и на фейсбук страницата ни.

Бъдете здрави!
#ОстанетеСиВкъщи!!!

 

✅ Издателство "КЛЕТ България“ осигурява напълно безплатен достъп до всички свои електронни ресурси;

✅ Материалите обхващат всички предмети от 1 група на детските градини до 10-ти клас.

 

В условия на епидемиологична обстановка в страната и вероятността от продължаване на принудителната ваканция за детските градини и училищата, водещото образователно издателство "КЛЕТ България“ осигурява напълно безплатен достъп до всички свои електронни ресурси, учебници и учебни материали с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett. Материалите обхващат всички учебни предмети от 1 група на детските градини до 10-ти клас.

Достъпът се осъществява:

 

За Електронни учебници - след свободна регистрация на адрес www.klett.bg - бутон Електронни учебници/Свободен достъп

 

За Електронно четими учебници - без регистрация на на адрес www.klett.bg - бутон Електронно четими учебници

 

Свободен достъп до ситуациите онлайн

на издателство "Изкуства"

    

Уважаеми родители,

В условията на извънредно положение, издателство "Изкуства" дават възможност на родителите да работят заедно с децата, за да се формират математически и езикови знания, както и знания за околния свят.

За децата от 1 до 4 група те споделят ситуациите онлайн в среда за работа с интерактивни инсутрменти – можете да изберете молив и да ограждате групи по екрана, можете да премествате картинки, можете да пускате звук или видео, можете да оцветявате.

За всяко от направленията са дадени кратки указания, достъпни и лесни за следване. Всяка тема Ви води директно към интерактивните дигитални задачи.

Образователният софтуер ИТИ-ДГ за 1 до 4 група на детската градина е разработен така, че предлага допълнителни интерактивни инструменти и може да се използва както с компютър и лаптоп, така и с устройства с тъчскрин (сензорни екрани).

Изберете група и следвайте темите, предвидени за изучаване през месеците до края на учебната година.

 

  Детската градина днес - интерактивно начало за нашите деца - http://detskagradina.bg/

 

 

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че до 29.03.2020г. образователната платформа https://ucha.se е достъпна за безплатно ползване. От Вас се изисква да направите индивидуална регистрация, която е необходима за гледането на видеата. Ресурсите са за III и IV подготвителни групи по основните направления.